Vi ses 28. Maj ...husk godt humør

TRIATHLON  |  AQUATHLON  |  OPEN WATER  |  DUATHLON

Vi ses 28. Maj .... husk håndtegn

TRIATHLON  |  AQUATHLON  |  OPEN WATER  |  DUATHLON

Vi ses 28. Maj ... husk korte bukser

TRIATHLON  |  AQUATHLON  |  OPEN WATER  |  DUATHLON

Vi ses 28. Maj ..... omklædt

TRIATHLON  |  AQUATHLON  |  OPEN WATER  |  DUATHLON

Previous

Next

1/2 JERNMAND | Søndag den 28. Maj 2017 | kl. 08:00

1/2 JERNMAND | Søndag den 28. Maj 2017

Træner du til den fulde distance eller vil du bare skyde sæsonen i gang med stil, så er Haderslev 1/2 jernmand måske lige noget for dig.

Ud over flotte omgivelser i det Sønderjyske og Haderslev gamle bydel, får du også et stævne med swimcaps, transisionbags og medaljer, på samme måde som mange af de store stævner.

1900 M

90 km

21 km

Race manual & information

-200Days -12Hours -41Minutes -27Seconds

RACE MANUAL 2017

SWIM COURSE

Rute profil

Når man som i Haderslev har lavet stævner omkring 1. juni, siden 1990erne, er der et spørgsmål der stillers sig hvert år. Hvad med temperaturen!

Det er sådan at stævnet altid foregår i Haderslev Dam, det man skal vide om Haderslev Dam er at det er en ikke særlig dyb dam / sø.

Fordi søen ikke er særlig dyb, ændre temperaturen sig fra dag til dag. Vi har haft år hvor sø temperaturen har været 8 grader, 7 dage inden stævnet, men når udetemperaturen så har været 16+ grader over en uge, er søen kommet med op på samme temperatur.

Rutebeskrivelse

Man kan komme i vandet direkte fra broen ved Haderslev TRI2000 klubhuset, start punktet ligger lige fremme. Skal man svømme sig varm sker det ud til siden lige efter man er kommet i vandet.

Banen er formet som en trekant, med næste lige lange sider. Starten går tæt på søbreden og efter ca. 350 meter skal man dreje første gang, det gentager sig igen efter 350 meter og det sidste stykke inden mål går helt lige ud.

Hvordan skal man svømme ruten.

  • Deltager man på ¼ distance skal man gennemføre 1 omgang
  • Deltager man på ½ distance skal man gennemføre 2 omgang
  • Deltager man på 1/10 skal man kun svømme ud til 1/10 bøjen og derefter retur.

 

Fotos fra svømmeruten ved HTRI2000 klubhuset

Obs. skulle temperaturen ikke nå i hus, korter vi naturligvis ruten efter gældende regler. 

BIKE COURSE

Rutebeskrivelse

Vores cykelrute, kunne også heder Haderslev Triathlon Classic, det er ruten som vi har brugt helt tilbage siden 1990erne, den blev så udvidet i 2012 til at går helt ud til Bevtoft.

Rute profilen

Fra 2012 til 2014 var ruten kendt som den måske hurtigste TRI rute i Danmark. Under normale vejrforhold, med omkring 6 ms vind fra vest, vil man på retur stykket kunne kører ca. 20-25% hurtigere, men taber på ud stykket ikke i nærheden så meget.

Ruten er ikke teknisk svær, vel lige det modsatte, men man skal altså tænke sig om når man kører ned af Hindemad bakken, hvor man sagtens kan ramme +60 km.

Rute beskrivelse

Ruten går fra vores Klubhus ved Søsport centeret og Haderslev Dam, mod Marstrup. Man kører igennem en rundkørsel men ellers går det så lige ud, meget let kuperet de næste mange km.

I Marstrup drejer man til højre mod Vedsted, og her møde man det sværeste stykke på hele ruten. Vejen går stejlt ned og slutter i et højresving, som så går lige så stejlt op, det er også kendt som Hytkær svinget.
Her skal man så træffe en beslutning om sin puls, man kan næsten holde på hvis man rejser sig og træder til op af bakken, alternativet er at man holder puls og watt i ro og tænker på sit gennemsnit.

Ruten er meget let kuperet mod Over Jerstal hvor man i rundkørslen drejer første gang og igen drejer umiddelbart til venstre ind på det sidste stykke mod vendepunktet.

Det stykke hedder i HTRI 2000 regi Bevtoft parallellen, det er et godt 5 km stykke som er helt fladt og som følger start/landings -banen på Skrydstrup flyvestation. For enden af Bevtoft parallellen vender mand og følger vejen tilbage til Haderslev.

Her er den største udfordring at huske at man skal hele vejen rundt i rundkørslen i Over Jerstal, dvs. man skal først ud af den 4 frakørsel i rundkørslen.

Hvordan skal du kører ruten !

Deltager man på ¼ distance skal man gennemkøre turen 1 x

Deltager man på ½ distance skal man gennemkøre turen 2 x

Deltager man på Duatlon skal man gennemkøre turen 1 x

Deltager man på 1/10 skal man vende i Vedsted

1/10 JERNMAND

Skal gennemkøres 1 x
Vendpunkt i Vedsted

1/4 JERNMAND

Skal gennemkøres 1 x

1/2 JERNMAND

Skal gennemkøres 2 x

DUATHLON

Skal gennemkøres 1 x

RACE MANUAL

click the edit button to change this text.

RUN COURSE

Rutebeskrivelsen

Fra Haderslev TRI2000 klubhuset, følger man vejen ca. 100 m for at løbe igennem en smal passage, forbi vores lokale tankstation Q8, her drejer man i på omkørselsvejen og følger cykelstien i modsat retning nogle hundrede meter, langs den ydre Dampark.

Ved kanalen til inder Dammen, drejer man ind i Damparken og følger stisystemet, ruten følger først yderdammen og derefter inder dammen, når man næsten møder ruten igen efter at have fulgt inder dammen, vender man og løber retur via den samme rute.

På turen er der faktisk kun de 2 broer man krydser når man løber rundt om inder dammen der giver 1 eller 1½ højdemeter, ellers er ruten helt flad.

Ruteprofil

De der har deltaget i årene 2012, 2013 og 2014 kender ruten godt, det er en flad rute, hvor man primært løber på stier i Haderslev Dampark, det eneste andet underlag er asfalt, på nogle korte stykker.

Skal man give den gas eller har brug for at skåne bentøjet er det den rigtige rute.

I alle årene har vi brugt Damparken til at løbe i og ud over at den giver tilskuerne mulighed for at følge løberne fra et centralt punkt på det meste af løbet, er det naturligvis den flotte natur midt i Haderslev centrum, med vand på alle sider og løbet der følger Haderslev inder og yder -dam.

På turen er der faktisk kun de 2 broer man krydser når man løber rundt om inder dammen der giver 1 eller 1½ højdemeter, ellers er ruten helt flad.

DUATHLON

DUATHLON

2 x 1 OMGANG

1/2 JERNMAND

1/2 JERNMAND

4 OMGANGE

1/4 JERNMAND

1/4 JERNMAND

2 OMGANGE

1/10 JERNMAND

1/10 JERNMAND

1 OMGANG

Deltager gebyr

Tilmeld dig her

Klik på logo …
Klik på logo …
Klik på logo …
Klik på logo …

KONTAKT HADERSLEV TRIATHLON

KONTAKT HADERSLEV TRIATHLON

Email adresse til
ORIGINAL Haderslev Triathlon

haderslevtri@gmail.com

DTrif konkurrenceregler

KLIK OG BLIV GLAD

RACE MANUAL 2017 | DOWNLOAD

KLIK OG BLIV GLAD