Vi ses Lørdag den 26. Maj 2018 ...husk godt humør

TRIATHLON  |  AQUATHLON  |  OPEN WATER  |  DUATHLON

Vi ses Lørdag den 26. Maj 2018 .... husk håndtegn

TRIATHLON  |  AQUATHLON  |  OPEN WATER  |  DUATHLON

Vi ses Lørdag den 26. Maj 2018 ... husk korte bukser

TRIATHLON  |  AQUATHLON  |  OPEN WATER  |  DUATHLON

Vi ses Lørdag den 26. Maj 2018 ..... omklædt

TRIATHLON  |  AQUATHLON  |  OPEN WATER  |  DUATHLON

Previous

Next

SØNDERJYSK DUATHLON | Lørdag den 26. Maj 2018

HADERSLEV DUATHLON | Lørdag den 26. Maj 2018

Hvis du synes at multisport lyder spændene, men er du ikke lige helt vild med at svømme eller er du cykelrytter og vil prøve noget anderledes – så er en duathlon måske noget du skal prøve.

Man starter med at løbe 5 km, hopper på cyklen og cykler 45 km for til sidst at slutte af med 5 km løb.

Ruterne er de samme som 1/2 og 1/4 jernmand, så man nyder godt at den samme forplejning.

5 km

45 km

5 km

Race manual & information

RACE MANUAL 2018

RUN COURSE

Rutebeskrivelse

Rutebeskrivelsen

Fra Haderslev TRI2000 klubhuset, følger man vejen ca. 100 m mod bymidten, for derefter at løbe igennem en smal passage, forbi vores lokale tankstation Q8. Her drejer man ind på cykelstien langs på omkørselsvejen og følger cykelstien i modkørende retning nogle hundrede meter, langs den ydre Dampark.

Ved kanalen til inder Dammen, drejer man ind i Damparken og følger stisystemet, ruten følger først yderdammen og derefter inder dammen. Når man møder vendepunktet efter at have løbet rundt om inder dammen, vender man og løber retur via den samme rute.

Ruten er målt op til 5 km.

Ruteprofil

De der har deltaget i årene 2012, 2013 og 2014 kender ruten godt, og det er en flad rute, hvor man primært løber på stier i Haderslev Dampark. Det eneste andet underlag er asfalt, på nogle korte stykker.

Skal man give den gas, eller har brug for at skåne bentøjet, er det den rigtige rute.

I alle årene har vi brugt Damparken til at løbe i, og ud over, at den giver tilskuerne mulighed for at følge løberne fra et centralt punkt på det meste af løbet, er det naturligvis den flotte natur der kan glæde deltagerne midt i Haderslev centrum, med vand på alle sider og løbet der følger Haderslev inder og yderdam.

På turen er der faktisk kun to broer man krydser, når man løber rundt om inder dammen og det giver 1 eller 1½ højdemeter, ellers er ruten helt flad.

Duathlon

Duathlon

2 x 1 omgang

½ Jernmand

½ Jernmand

4 omgang

1/4 Jernmand

1/4 Jernmand

2 omgang

1/10 Jernmand

1/10 Jernmand

1 omgang

BIKE COURSE

1/10 JERNMAND

Skal gennemkøres 1 x
Vendpunkt i Vedsted

1/4 JERNMAND

Skal gennemkøres 1 x

1/2 JERNMAND

Skal gennemkøres 2 x

DUATHLON

Skal gennemkøres 1 x

Rutebeskrivelse

Vores cykelrute, der kunne også hedde Haderslev Triathlon Classic, er ruten, som vi har brugt helt tilbage siden 1990erne. Den blev så udvidet i 2012 til at går helt ud til Bevtoft parallellen.

Rute profilen

Fra 2012 til 2014 var ruten kendt som den måske hurtigste TRI rute i Danmark. Under normale vejrforhold, med omkring 6 ms vind fra vest, vil man på retur stykket efter vendepunktet kunne køre ca. 20-25% hurtigere, men taber på udstykket ikke i nærheden af det.

Ruten er ikke teknisk svær, men man skal tænke sig om når man kører ned af Hindemade-bakken, hvor man sagtens kan ramme +60 km.

Rute beskrivelse

Ruten går fra vores Klubhus ved Søsportcenteret og Haderslev Dam, mod Marstrup. Man kører igennem en rundkørsel efter 500 meter, men ellers går det så lige ud, i meget let kuperet terræn de næste mange km.

I Marstrup drejer man til højre mod Vedsted, og her møder man det sværeste stykke på hele ruten. Vejen går stejlt ned og slutter i et højresving, som så går lige så stejlt op. Det er også kendt som Hytkær svinget.
Her skal man træffe en beslutning om sin puls, for man kan næsten holde hastigheden hvis man rejser sig og træder til op af bakken. Alternativet er at man holder puls og watt i ro og tænker på sin gennemsnitsfart.

Ruten er meget let kuperet mod Over Jerstal, hvor man i rundkørslen drejer første gang, og igen drejer umiddelbart til venstre ind på det sidste stykke mod vendepunktet.

Det stykke hedder i HTRI 2000 regi Bevtoftparallellen, og er et godt 5 km stykke vej, som er helt fladt og som følger start- og landingsbanen på Skrydstrup flyvestation. For enden af Bevtoftparallellen vender man og følger vejen tilbage til Haderslev.

Her er den største udfordring, at huske at man skal hele vejen rundt i rundkørslen i Over Jerstal, dvs. man skal først ud af den 4. frakørsel i rundkørslen mod Haderslev.

Hvordan skal du kører ruten !

Deltager man på ¼ distance skal man gennemkøre turen 1 gang.

Deltager man på ½ distance skal man gennemkøre turen 2 gange.

Deltager man på Duatlon skal man gennemkøre turen 1 gang.

Deltager man på 1/10 skal man vende i Vedsted ved Trafikkontrolanterne.

RACE MANUAL

click the edit button to change this text.

Tilmelding

KLIK PÅ FOTO FOR AT TILMELDE DIG | CLICK PHOTO TO SIGN UP

KONTAKT HADERSLEV TRIATHLON

KONTAKT HADERSLEV TRIATHLON

Email adresse til
ORIGINAL Haderslev Triathlon

haderslevtri@gmail.com

DTrif konkurrenceregler

KLIK OG BLIV GLAD

RACE MANUAL 2017 VERSIONEN | DOWNLOAD

2018 versionen kommer snart