Vi ses Lørdag den 26. Maj 2018 ...husk godt humør

TRIATHLON  |  AQUATHLON  |  OPEN WATER  |  DUATHLON

HADERSLEV AQUATHLON | Lørdag den 26. Maj 2018

HADERSLEV AQUATHLON | Lørdag den 26. Maj 2018

Kan du lide at svømme og at have pulsen høj? så meld dig til aquathlon. Aquathlon er en højintensiv mulitisport som byder på 950 m svømning og direkte over i et 5 km løb.

Modsat triathlon og duathlon kræver aquathlon ikke andet end en våddragt og et par løbesko, så det kunne også være et godt sted at starte hvis man ikke vil investere i en cykel.

950 M

5 km

SWIM COURSE

Med start og slut ved Wittenberg Plads, midt i Haderslev finder man sikkert ikke en mere tilskuer venlig rute.

Ruten er på præcis 950 meter og følger Haderslev Inderdam hele vejen. Der er en kort afstikker ud i Yderdammen, som giver mulighed for at følge sine konkurrenter.

Vejen til T1 går vi en rampe og bro ved Wittenberg Plads.

RUN COURSE

Rutebeskrivelse

Rutebeskrivelsen

Fra Haderslev TRI2000 klubhuset, følger man vejen ca. 100 m mod bymidten, for derefter at løbe igennem en smal passage, forbi vores lokale tankstation Q8. Her drejer man ind på cykelstien langs på omkørselsvejen og følger cykelstien i modkørende retning nogle hundrede meter, langs den ydre Dampark.

Ved kanalen til inder Dammen, drejer man ind i Damparken og følger stisystemet, ruten følger først yderdammen og derefter inder dammen. Når man møder vendepunktet efter at have løbet rundt om inder dammen, vender man og løber retur via den samme rute.

Ruten er målt op til 5 km.

Ruteprofil

De der har deltaget i årene 2012, 2013 og 2014 kender ruten godt, og det er en flad rute, hvor man primært løber på stier i Haderslev Dampark. Det eneste andet underlag er asfalt, på nogle korte stykker.

Skal man give den gas, eller har brug for at skåne bentøjet, er det den rigtige rute.

I alle årene har vi brugt Damparken til at løbe i, og ud over, at den giver tilskuerne mulighed for at følge løberne fra et centralt punkt på det meste af løbet, er det naturligvis den flotte natur der kan glæde deltagerne midt i Haderslev centrum, med vand på alle sider og løbet der følger Haderslev inder og yderdam.

På turen er der faktisk kun to broer man krydser, når man løber rundt om inder dammen og det giver 1 eller 1½ højdemeter, ellers er ruten helt flad.

Duathlon

Duathlon

2 x 1 omgang

½ Jernmand

½ Jernmand

4 omgang

1/4 Jernmand

1/4 Jernmand

2 omgang

1/10 Jernmand

1/10 Jernmand

1 omgang

Oplevelsen af at løbe midt i Haderslev er helt specielt. Fra svømme starten ved Wittenberg Plads og Haderslev Dampark, hvor svømningen også finder sted starter man første runde.

I Damparken løber mand langs inder dammen på en jordstien som via en viadukt fører til den del af Damparken der ligger ud mod yderdammen og tilbage til inder dammen. Undervejs møder man andre deltagere da ruten er rigtig godt overskuelig.

Man når tilbage til Wittenberg Plads, som bliver passeret for 2 gang og løber videre op til det historiske Kloster kvarter og ud på Torvet den anden central plads i Haderslev, via gågaden når man tilbage og runder Wittenbergplads for 3 gang, det betyder at her er en rigtig god plads at stå for andre medrejsende.

Gågaden føre en tilbage til Torvet som rundes og via Nørregade, når man tilbage omgangs gennemløbet.

Her skal man passere port ”Finish” og fortsætter til mål på Graven midt i Haderslev.

Tilmelding

KLIK PÅ FOTO FOR AT TILMELDE DIG | CLICK PHOTO TO SIGN UP