RUN NEW 2018

RUN NEW 2018
14/01/2018 hansi

RUN COURSE

Rutebeskrivelsen

Fra Haderslev TRI2000 klubhuset, følger man vejen ca. 100 m mod bymidten, for derefter at løbe igennem en smal passage, forbi vores lokale tankstation Q8. Her drejer man ind på cykelstien langs på omkørselsvejen og følger cykelstien i modkørende retning nogle hundrede meter, langs den ydre Dampark.

Ved kanalen til inder Dammen, drejer man ind i Damparken og følger stisystemet, ruten følger først yderdammen og derefter inder dammen. Når man møder vendepunktet efter at have løbet rundt om inder dammen, vender man og løber retur via den samme rute.

Ruten er målt op til 5 km.

Ruteprofil

De der har deltaget i årene 2012, 2013 og 2014 kender ruten godt, og det er en flad rute, hvor man primært løber på stier i Haderslev Dampark. Det eneste andet underlag er asfalt, på nogle korte stykker.

Skal man give den gas, eller har brug for at skåne bentøjet, er det den rigtige rute.

I alle årene har vi brugt Damparken til at løbe i, og ud over, at den giver tilskuerne mulighed for at følge løberne fra et centralt punkt på det meste af løbet, er det naturligvis den flotte natur der kan glæde deltagerne midt i Haderslev centrum, med vand på alle sider og løbet der følger Haderslev inder og yderdam.

På turen er der faktisk kun to broer man krydser, når man løber rundt om inder dammen og det giver 1 eller 1½ højdemeter, ellers er ruten helt flad.

DUATHLON

DUATHLON

2 x 1 OMGANG

1/2 JERNMAND

1/2 JERNMAND

4 OMGANGE

1/4 JERNMAND

1/4 JERNMAND

2 OMGANGE

1/10 JERNMAND

1/10 JERNMAND

1 OMGANG